Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania infiintata in Germania in anul 1917 este condusa in prezent de catre un consiliu de administratie sub conducerea Prof. Dr.Martin Viessmann, nepotul fondatorului. Cu o cifra de afaceri de 2,1 miliarde Euro, compania are in prezent in jur de 11.400 de angajati.
Pretutindeni in lume, numele Viessmann inseamna experienta si inovatie. Multe din inventiile noastre si-au pus amprenta asupra evolutiei intregului domeniu al tehnologiilor de incalzire.

Inovatiile cercetatorilor de la Viessmann – cum ar fi arzatorul radiant pe combustibil gazos Matrix, cu functionare extrem de saraca in emisii poluante, suprafetele de transfer termic Inox-Radial si Inox-Cossal pentru intensificarea condensarii vaporilor si preluarea eficienta a caldurii continuta in acestia – marcheaza momente de referinta in tehnica de incalzire.

Inovatii

Cu un numar mare de inovatii si solutii, Viessmann a devenit un promotor al tehnicii in intreaga bransa. Inovatiile noastre sunt momente de referinta ale tehnicii de incalzire.

Impreuna cu experti din intreaga lume lucram la tehnica de incalzire de maine. Noi stimulam dezvoltarea tehnologiei de azi. Scopul nostru este un consum si mai mic de combustibil lichid si gaz, cat si o utilizare cat mai eficienta a energiilor regenerative.

Academia Viessmann

Viessmann isi sprijina partenerii printr-o gama larga de servicii oferte. Printre acestea se numara si Academia Viessmann cu un cuprinzator program de seminarii tehnice si comerciale.

Pregatirea profesionala a partenerilor este deja din anii 60 unul din conceptele noastre de baza. In prezent dispunem de case de oaspeti si centre informationale, dar si de sali de seminarii si practica service in toate reprezentatele noastre.

Anual peste 60 000 de specialisti participa la programele de pregatire organizate sub egida Academiei Viessmann.

Academia Viessmann se adreseaza in primul rand profesionistilor din bransa instalatiilor, proiectantilor, arhitectilor si antreprenorilor dar si catre alte diverse segmente profesionale.

Cu tehnica de varf spre varfurile performantei
Succesul are un nume. La competitiile de sanie, biatlon, sarituri cu schiurile, schi fond, sau la combinatia nordica – pretutindeni sportivii nostri de top poarta emblema noastra marcanta.
Asta dintr-un motiv intemeiat. Deoarece noi consideram ca produsele de calitate de varf trebuie sa fie corelate cu numele unor performeri marcanti.

Protejarea mediului inconjurator

Considerati ca protejarea mediului este un subiect serios? Deoarece noi suntem preocupati permanent de mediul inconjurator, cazanele noastre sunt proiectate sa functioneze cu un consum redus de combustibil si cu emisii scazute de substante poluante.

In intregul lant de procese tehnologice -de la aprovizionarea cu materii prime si pana la reciclarea materiilor refolosibile- acordam o importanta deosebita aspectului ecologic. Inca din faza de productie materialele componente sunt marcate astfel incat dupa ani sa poata fi usor identificate pentru a putea fi reciclate.

Pentru managementul responsabil fata de mediul inconjurator dl. dr. Martin Viessmann a fost evidentiat de catre Asociatia Intreprinzatorilor Particulari (ASU) in concordanta cu directivele trasate de Autoritatea Europeana de Audit Ecologic (EG-Öko).

Suntem prima companie din bransa instalatiilor si a 2-a din intreaga Germanie care am obtinut cetificatul de audit din partea Organismului European de Audit in Ecologie (Öko-Audit). Informatii concludente in aceasta directie puteti gasi in declaratia de protectie a mediului si in raportul de atitudine ecologista.

Deschiderea internationala a firmei Viessmann s-a concretizat pana in prezent prin deschiderea a 27 fabrici amplasate in 11 tari, precum si prin reprezentante comerciale totalizand 120 sedii in 74 de tari pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezinta 55 % din totalul cifrei de afaceri a companiei.