Fondată acum mai bine de 110 de ani ca fabrică de armături universale, HERZ a devenit unul dintre specialiştii mondiali în domeniul armăturilor pentru instalaţiile de încălzire datorită inovaţiilor tehnologice permanente şi a calităţii înalte, precum şi datorită designului modern al produselor.
Împreună cu renumiţi producători europeni de instalaţii, HERZ Armaturen creează concepte adecvate pentru funcţionarea armăturilor de reglare cu costuri reduse de energie şi încălzire. Seria de termostate ”DE LUXE” este răspunsul HERZ la tendinţa către un design mai atrăgător în domeniul instalaţiilor de încălzire.

Fondată în anul 1896, HERZ beneficiază de o prezență de peste 110 ani pe piață, fapt fără precedent. HERZ Armaturen GmbH, cu șase sedii în Austria, trei alte sedii în Europa și cu peste 1500 de angajați în Austria și străinătate, este singurul producător austriac și unul dintre cei mai importanți pe plan internațional de produse pentru instalații de încălzire, industriale și rezidențiale.
Deceniile de experienţă şi specializarea în domeniul tehnicii de încălzire şi reglare reprezintă baza pentru dezvoltarea unor produse inovatoare şi a unor soluţii de succes din punct de vedere estetic şi al formei.

Familiile Gebauer & Lehrner au pus bazele unei mărci internaţionale încă din anul 1896, pe Herzgasse (”Strada Inimii”) în sectorul 10 din Viena. Simbolul inimii a fost folosit mai întâi ca marcă de produs şi abia apoi a fost introdus în numele firmei.

HERZ în România

Herz Armaturen România, filiala companiei austriece Herz Armaturen Ges.m.b.H, a fost înființată în 1998 cu scopul de a veni în mod direct în întâmpinarea nevoilor pieței de armături din România.
HERZ pentru mediu
Toate instalatiile de incalzire HERZ indeplinesc cele mai stricte cerinte privind emisia de noxe. Drept marturie stau nenumaratele certificate de calitate referitoare la mediu.

Calitatea HERZ

Încă de la începutul anilor ’60, HERZ Armaturen a dezvoltat un sistem de control al calităţii care i-a permis să ofere clienţilor încă de atunci o garanţie de 5 ani pentru toate produsele. Această garanţie este valabilă şi astăzi pentru toate produsele menţionate în Certificatul de Garanţie – iar standardele înalte de producţie conferă încredere în toate produseleHERZ. Firma HERZ Armaturen aplică un sistem modern de management al calităţii, certificat conform ISO 9001 şi deţine multe alte certificate naţionale şi internaţionale pentru întreaga gamă de produse. Robinetele termostatice HERZcorespund normei europene EN 215.