AXOLUTE ETÈRIS

Axolute Etéris

Varianta noua, exclusiva, ultrasubtire a Axolute: doar 2,5 mm de perfectiune absoluta.

Datorita design-ului sau minimalist, care pune accentul pe geometria eleganta, Axolute Etèris se armonizeaza cu orice perete.
Tehnologie de ultima ora in produse cu grosime minima, pentru o alegere realmente rafinata.

AXOLUTE NIGHTER & WHICE

Axolute nighter & whice

O varianta monocromatica in care sticla, cu reflexiile sale, este vedeta absoluta.

Axolute Whice este simbolul clasic al noului stil care isi regaseste expresia maxima prin discretie si rolul principal al sticlei albe. Puritatea suprafetelor din sticla, puterea comunicativa a LED-urilor si tehnologia ecranului tactil sunt elementele distinctive atat pentru Whice cat si pentru Nighter.

SOLUTII AXOLUTE WHITE

Axolute white solutions

Intrerupatoare si finisaje complet albe pentru o integrare perfecta in mediul ambiant.

Intrerupatoarele White au o suprafata alba lucioasa si lentile opalescente si sunt integrate in capace albe in care dispare chiar si rama interioara cromata pentru a obtine efectul de alb total. Varianta Corian, cu suprafata sa neteda, creeaza o armonie completa.

AXOLUTE

Gamme AxoluteAxolute reprezinta contopirea perfecta intre excelenta in design si optiune estetica, satisfacand diferite universuri si cerinte, lucru care face posibila obtinerea unei game de produse aproape infinite.

Axolute este cea mai buna optiune pentru toate mediile de calitate superioara. Datorita tuturor finisajelor sale diferite, Axolute poate satisface gusturi si proiecte diferite.

FORMA SI FUNCTIE FACETI CUNOSTINTA CU UN ASPECT IMPECABIL

O combinatie rafinata de forme, culori, materiale si suprafete care satisfac toate gusturile: de la minimalist la sofisticat, de la traditional la indraznet.

MY HOME LIVINGLIGHT, CEA MAI BUNA TEHNOLOGIE DIGITALA

Ecran tactile 10" Light techMY HOME este sistemul de automatizare a locuintei de la BTicino, la un nivel tehnologic superior,

pentru proiectarea
sistemelor electrice
mai avansate din punct de vedere al sigurantei,
economiei de energie, comunicarii audio/video
si a controlului local sau
de la distanta.
MY HOME permite atat integrarea
produselor de la alte branduri, cat si
comunicarea cu lumea exterioara
utilizand protocolul TCP/IP.

LIVINGLIGHT AIR ARTA FINA A PERFECTIUNII

Produits living de la s�curit� au confortDesign-ul si tehnologia se imbina in forma perfecta AIR, o inovatie absoluta LIVINGLIGHT. Cu o grosime mai mica de 6.75 mm si o selectie eleganta si exclusiva a finisajelor si materialelor, LIVINGLIGHT AIR reprezinta nivelul superior al inovatiei LIVINGLIGHT in ceea ce priveste design-ul si aspectul.

MY LIFE INSEAMNA FLEXIBILITATE

4 exemples de produit Light techDatorita transmisiei radio si a alimentarii cu baterie a comenzilor, dispozitivele se integreaza cu usurinta in infrastructura sistemului electric traditional, fara sa fie necesara cablarea suplimentara.

MY LIFE INSEAMNA MEDIU INCONJURATOR

4 exemples de produit Light techUtilizand ecranele tactile, se pot afisa atat nivelurile de consum din interiorul propriei locuinte – electricitate, apa si gaz – cat si productia de energie si apa calda a sistemelor fotovoltaice sau de panouri solare.

MY LIFE INSEAMNA LINISTE

4 exemples de produit Light techIn cazul conectarii la un sistem MY HOME, receptorul video se transforma de asemenea intr-o unitate de control avansata. Utilizarea acestuia este simpla si intuitiva datorita meniului de gestionare OSD pe baza de pictograme. Posibilitatea functiilor de monitorizare video a locuintei (doar pentru sisteme prestabilite).