VOGEL & NOOT este lider in Europa pentru tehnologia incalzirii. Compania stabileste continuu noi standarde tehnice, in intreaga sa gama de produse ce include radiatoare panou pentru sisteme de joasa temperatura, radiatoare pentru sisteme conventionale, radiatoare design, convecto-radiatoare decorative, ventiloconvectori decorativi cu carcasa metalica, convectori cu montaj in pardoseala, sisteme de incalzire prin pardoseala si cosuri de fum.

Rezultat al inovatiei constante in domeniul eficientei energetice, cu concepte unice de design, produsele VOGEL & NOOT sunt primite cu mare entuziasm de catre proiectantii si inginerii specializati in sisteme de incalzire, precum si de catre utilizatorii camerelor incalzite cu aceste produse.

Eficienta energetica maxima

Lider in inovatie, VOGEL&NOOT ofera tehnologie de incalzire de ultima generatie care asigura atat confort termic, cat si protectia mediului.

Design modern

Create ca si obiecte de mobilier cu functie de incalzire, radiatoarele cu diverse infatisari si forme, personalizari si culori de la VOGEL & NOOT adauga prin conceptul unic de design un plus de atractie in zonele moderne de living.

Gama completa de produse si servicii

Ca furnizor unic de produse si servicii pentru sisteme de incalzire, VOGEL & NOOT garanteaza nu doar o gama de produse de inalta calitate pentru solutii optime de incalzire, ci si servicii si consultanta profesionala in domeniu.

Calitatea ca dovada a unei sigurante maxime

Radiatoarele produse de VOGEL & NOOT indeplinesc numeroase standarde de calitate recunoscute la nivel international si toate procesele de productie din toate fabricile sunt certificate ISO.
Mai mult, datele de calitate si performanta ale radiatoarelor panou VOGEL & NOOT sunt permanent verificate si confirmate de institutii europene acreditate. Radiatoarele panou VOGEL & NOOT sunt certificate de Comitetul German pentru Stabilirea Termenilor si Conditiilor de Vanzare (RAL), ceea ce reprezinta o garantie in plus a calitatii produselor spre deosebire de ceilalti producatori de radiatoare.
Pentru arhitecti, proiectanti si constructori, certificatul RAL pentru radiatoarele VOGEL & NOOT inseamna calitatea superioara a produsului in materie de prelucrare si manevrare. Aceste certificate de calitate, emise de institutii independente, garanteaza funcţionarea optima si in deplina siguranta a produsului pentru o perioada lunga de timp.
Clientii nostri stiu ca fiecare produs prezinta proprietati excelente in ceea ce priveste materialul din care este produs, tratamentul aplicat in diversele etape ale intregului proces de productie, suprafata si durabilitatea. Radiatoarele VOGEL & NOOT depasesc astfel numeroase cerinte si standarde in domeniu (cum sunt, spre exemplu, standardele europene EN 442 sau marcajul CE).
Pentru clientii nostri, marca VOGEL & NOOT inseamna accesul catre o tehnologie remarcabila. Multi ani, acestia s-au bazat pe expertiza noastra in materie de eficienta energetica si design, precum si pe gama de servicii de prima clasa si o serie de beneficii pe care le oferim.
Viitorul cu VOGEL & NOOT va aduce pe de o parte cele mai avansate radiatoare cu tehnologia cea mai eficienta energetic si confort termic, iar pe de alta parte concepte inovatoare de design care vor redefini spatiul interior.
Certificatul ECO pentru radiatoarele panou VOGEL&NOOT confirma compatibilitatea acestora cu surse de energie regenerabila si este, prin urmare, o dovada a eficientei energetice si ecologice a acestor emitatoare de incalzire.
Radiatoarele panou sunt compatibile cu sisteme de incalzire care functioneaza cu agent termic la diferite temperaturi, prin urmare sunt compatibile cu toate sursele de energie.
Reducerea costurilor energetice
Rezultatele testelor realizate de renumita Universitate Pinkafield de Stiinte Aplicate arata ca, prin inlocuirea vechilor radiatoare traditionale din fonta cu noile radiatoare panou VOGEL & NOOT, pot fi realizate economii de 15% din costurile energetice.

Reducerea emisiilor de CO2
Datorita compatibilitatii cu diferite surse de energie (regenerabile, de joasa temperatura sau conventionale) si consumului redus de energie, radiatoarele panou VOGEL & NOOT asigura protectia mediului inconjurator.