GEWISS produce un sistem electric integrat cu peste 20.000 de produse pentru Domotica, Energy si Iluminat, pentru a veni in intampinarea tuturor cerintelor din sectoarele rezitential, industrial si comercial.

DOMOTICS
Sistemul Domotic ofera solutii de ultima ora pentru managementul si controlul inteligent al locuintelor si cladirilor. In particular, sistemul domotic international CHORUS imbunatateste viata de zi cu zi, combinand design-ul, siguranta, confortul, economia de energie si comunicarea.

ENERGY
Sisteme tehnologice de protectie avansate, sisteme de conexiune si distributie pentru energie si servicii sunt centrul gamei de produse GEWISS, si au pavat calea pentru sistemele electrice din Italia.

LIGHTING
GEWISS ofera solutii pentru interior si exteriorpentru contexte industriale cladiri in sectorul comercial, facilitati sportive, iluminat stradal si iluminat de urgenta.
GEWISS a fost fondata in 1970 si a fost prima care a folosit tehnopolimerul; o aplicatie revolutionara pentru intregul sector, evidentiind deja compania ca un puternic inovator acum 40 de ani.

EXPERIENTA

1970 – INCEPUTURILE GEWISS. A fost fondata pe o intuitie revolutionara: utilizarea tehnopolimerului in sistemele electrice. In acest deceniu, fabrica din Cenate Sopra (Bergamo) a fost inaugurata si compania devenea Societate pe Actiuni.

1980 – DEZVOLTAREA – Anii 1980 au adus o noua perspectiva: pentru prima data, dispozitive de iluminat colorat au fost introduse si au devenit obiecte de mobilier. In doar zece ani, veniturile companiei au crescut de zece ori.

1990 – INTERNATIONALIZAREA. In anii ’90, a fost inaugurata fabrica din Cenate Sotto (Bergamo). Deschiderea sucursalelor din Spania si Germania a fost urmata de preluarea unor companii de top din Europa: NOWAPLAST, SCHUPA si MAVIL.

2000 – NOUL MILENIU. A fost inaugurat noul site logistic si tehnologic din Calcinate (Bergamo) pentru a oferi o acoperire in intreaga Europa Centrala. Gama de produse a crescut cu 15,000 de coduri si a fost lansat CHORUS- sistemul domotic international.Grupul si-a consolidat site-urile sale industriale si filialele din Italia, Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, China, Rusia, Turcia, Romania, Chile, Emiratele Arabe Unite, impreuna cu agentiile din mai mult de 80 de tari din intreaga lume.

La GEWISS, dezvoltarea trebuie sa satisfaca doua criterii de baza, Calitate si respect pentru Mediu -ca o companie orientata catre piata realizand conceptul dual “PRODUS +SERVICE” in conformitate cu asteptarile Clientilor si cu cele ale Comunitatii.
Siguranta mediului este unul din scopurile si strategiile companiei si reprezinta responsabilitatea tuturor membrilor echipei, in conformitate cu politica GEWISS pentru protectia mediului inconjurator;
Ca dovada a implicarii noastre in politica de calitate a muncii, Gewiss a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001, pentru tot ciclu de productie: R&D, planificare, productie, marketing si asistenta comerciala.
Indeplinirea nevoilor clientilor nu deturneaza respectul si atentia sporita pe care Gewiss le are pentru mediul inconjurator. Totodata se tine seama de contextul socio-economic in care compania opereaza.