Istoric

Compania noastra a luat nastere in anul 1993 avand profil initial si activand in domeniul agricol. Incepand cu anul 2002, interesul nostru si directia de evolutie a companiei au fost reorientate catre domeniul instalatiilor in constructii, motivati si provocati fiind de tendinta de dezvoltare si de perspectiva pietei romanesti de la acea vreme.

Fiind un domeniu strain pentru noi, primul pas a fost educarea si instruirea atat teoretica cat mai ales practica, a fondatorilor si a echipei de lucru in centrele de pregatire a furnizorilor si partenerilor nostril, atat in tara cat si in strainatate.

O buna perioda de timp echipele noastre au lucrat in executie numai alaturi de specialisti autorizati cu experienta considerabila in domeniu, astfel devenind din ce in ce mai buni prin metoda invatare prin practica “learning by doing”.

Inca de la inceput, tehnologia favorita spre dezvoltare de catre echipele noastre de specialisti a fost sistemul de incalzire in pardoseala. In anul 2002, acest concept termic era inca in faza incipienta de cunoastere si acceptare de catre piata instalatiilor din Romania, postura de ‘pionieri’ reprezentand o adevarata provocare pentru noi, educand piata si fiind educati de ea. Am fost consiliati si sustinuti in cel mai mic detaliu de catre concernul Rehau, drept pentru care suntem recunoscatori si onorati sa promovam tehnologia acestui gigant pe acest segment de piata. In toti acesti ani, experienta dobandita in domeniul instalatiilor, in mod special in executia si montajul incalzirii in pardoseala (mult peste 100.000 mp) in mediul domestic, rezidential- ne indreptateste sa ne consideram specialisti in acest domeniu si echipa potrivita pentru a deservi orice client pretentios care cauta calitatea pentru confortul caminului sau.

Spectrul nostru de implicare este mult mai larg, in sensul ca oferim sisteme sanitare, sisteme termice, sisteme electrice, sisteme de climatizare si ventilatie, care interactionand functional si eficace, dau viata interiorului cladirilor oferind astfel confortul ideal beneficiarilor.

Ce oferim?

Echipele noastre promoveaza solutii integrate in domeniul instalatiilor in constructii pentru segmentul domestic, rezidential: sisteme sanitare, termice, electrice, curenti slabi si sonorizare, climatizare si ventilatie, control si automatizari. Fiecare imobil este o entitate complexa si mentalitatea noastra este de a il restaura functional prin intermediul sistemelor care inseamna sinergie, nu prin intermediul produselor care denota o abordare distincta si separata, nearmonioasa.

 

Punem la dispozitia clientului atat echipamentele, materialele si accesoriile necesare functionalitatii oricarui tip de instalatii interioare si exterioare, cat si consultanta, dimensionarea, proiectarea, executia si montajul, puneri in functiune, maintenanta si interventii post montaj a acestora.

Echipele noastre de specialisti sustin si ofera in mod gratuit clientilor consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta si avantajoasa a echipamentelor printr-o abordare personalizata a nevoilor si dorintelor acestora, propunandu-le varianta optima de integrare a sistemelor de instalatii bazate pe calitate si eficienta energetica in exploatare pe termen lung.

 

Compania datoreaza rezultatele echipelor sale de specialisti, al caror profesionalism, performanta si pasiune au fost demonstrate de proiectele realizate cu succes. Drept urmare, o buna parte din portofoliul nostru de clienti provin din randul recomandarilor clientilor multumiti si satisfacuti de colaborarea cu noi. Le suntem recunoscatori si ii rasplatim corespunzator.

 

Valori:

Aactiune in echipa; eficacitate in executie

Ssiguranta sistemelor promovate; asumare si control

 

Ggarantia calitatii lucrarii; asigurarea clientului

Rresponsabilitatea implicarii echipei; angajamet si pasiune

Ooperativitate in executie; echipa organizata

Uusutinta in exploatare; sisteme inteligente

Pprofesionalismul specialistilor nostri; experienta

 

Rrealizari bazate pe oameni; capitalul nostru primordial

Oorientare catre client; satisfactia acestuia

Mmentalitate deschisa; evolutie

Ttehnologie si know-how; inovatie

H hotarare in decizii; fermitate

Eeducatie in domeniu; excelenta.

Rresponsabilitate sociala; CSR

Mmentinerea relatiilor durabile; cream valoare

 

Educatie

Managementul AGR acorda mare atentie formarii resurselor umane, care reprezinta un factor strategic atat in evolutia personala a membrilor echipelor cat si a companiei.

Sistemul de instruire si educatie implementat in randul echipelor noastre de specialisti este bazat pe dezvoltarea unor abilitati si performante menite sa sprijine in mod durabil planurile strategice ale companiei:

  • Consideram esential ca procesul de training intern sa inceapa cu dezvoltarea personala si evolutia individului pentru ca interactiunea si colaborarea intre membrii echipei, cu clientii si partenerii nostri precum si cu ceilalti colegi din bransa, sa fie din ce in ce mai armonioasa si benefica pentru ambele parti. In acest sens, oamenii nostri participa la seminarii gazduite de coach-i de dezvoltare personala de mare valoare, organizam la sediul firmei coaching personalizat pe nevoile fiecarui departament in parte si este pusa la dispozitie in cadrul companiei o biblioteca cu materiale atat de dezvoltare personala cat si documentatie tehnica (carti si programe audio/video: strategii de vanzari, atitudine, conduita si interactiune sociala, dezvoltare mentala si NLP dar si documentatii, programe tehnologice si publicatii in domeniul instalatiilor in constructii.
  • Plan de training bazat pe protectia si securitatea in munca, atat a personalului administrativ cat mai ales a celui care lucreaza in productie. Sanatatea si protectia echipelor noastre sunt prioritare in cadrul sistemului nostru de valori.
  • Echipele noastre de specialisti sunt scolarizate constant din punct de vedere profesional – know-how si tehnologie- de catre furnizorii nostri parteneri, pentru a fi ‘la zi’ cu toate inovatiile in domeniu, prin participarea la seminariile, workshopurile si demonstratiile organizate de Academiile de pregatire ale acestora, atat in tara noastra cat si in strainatate.
  • Participarea la targuri si expozitii interne si internationale in domeniul instalatiilor in constructii.
  • Consideram important pentru evolutia si buna interactiune intre membrii echipelor noastre si intalnirile intr-un cadru neoficial, informal pentru a se deconecta de stresul muncii. O data pe luna organizam astfel de intalniri de echipa pentru a sarbatori performanta acestora.

Educatia continua este una din valorile noastre primordiale.

 

Responsabilitate sociala

Compania noastra sprijina case de copii si batrani defavorizati, atat cu suport financiar cat si cu oferirea serviciilor de instalatii in restaurarea imobilelor.

Cu proiectele noastre sociale intentionam sa avem o contributie sustenabila la imbunatatirea calitatii vietii celor mai putin norocosi decat noi, prin implicarea si oferirea regulata a unui procent fix din castigurile noastre.